De Babybox

 25,00

Beschrijving

Een baby die in extreme armoede wordt geboren, heeft een heel ander begin van het leven dan een kind dat in Nederland ter wereld komt. Met een babybox krijgen moeders en baby’s in armoede een goede start.

Waar komt je gift terecht?
Met jouw gift draag je bij aan het fonds Moeders en baby’s. De babybox is een echte zegen voor een moeder en haar kleintje. De dagen na de geboorte van een kind zijn vreugdevol en tevens overweldigend. Voor een moeder die in armoede leeft is het extra spannend om voor haar kind te zorgen in moeilijke omstandigheden. De babybox biedt de moeder praktische benodigdheden, die haar helpen aan de behoeften van haar baby te voldoen. De doos bevat meestal een deken, zeep, lotions, handdoeken, luiers en een babyspeeltje. Daarnaast wordt er voorzien in frequente huisbezoeken van een Compassion-medewerker. Deze waardevolle bezoekjes bieden zowel moeder als baby liefde, aanmoediging en ondersteuning.

Wie wordt hiermee geholpen?
Moeders en baby’s in ontwikkelingslanden.

Cadeaukaart

Wil je een cadeaukaart ontvangen bij dit cadeau? Deze kaart kun je personaliseren met je eigen boodschap. Na je betaling kun je de kaart downloaden en cadeau geven.


(Je kunt maximaal 750 tekens gebruiken.)

Categorie: