Help moeder & kind aan een goede start!


Een baby die in extreme armoede wordt geboren, heeft een heel ander begin van het leven dan een kind dat in Nederland ter wereld komt.
Met een babybox krijgen moeders en baby’s in armoede een goede start.

In de box zitten spullen die ze goed kunnen gebruiken: een deken, zeep, lotions, handdoeken, luiers en een babyspeeltje.
Medewerkers van Compassion bezoeken de moeders thuis en leren hen hoe ze voor hun baby moeten zorgen.
Na een jaar wordt een kind opgenomen in het sponsorprogramma van Compassion.

 

Bijna Moederdag voor Jane!

Jane uit Kenia verwacht een kindje! Ze kent het geslacht van het kind nog niet, ze heeft liever dat het een verrassing blijft. Veel moeders op het platteland van Kenia beschouwen het ook als een taboe om het geslacht van het kind voortijdig te weten. Jane is ontzettend blij met de babybox. Ze heeft nu al een deel ontvangen, de rest van de box krijgt ze na de bevalling. Denk aan luiers, etc. Een babybox voorziet in waardevolle benodigdheden, maar wordt vooral ervaren als een bevestiging dat ze er niet alleen voor staan. Jouw gift komt dus ontzettend goed terecht en verhoogt zelfs de overlevingskansen van moeder en baby.

Download de kaart!

Kijk eens! Een leuke kaart die je kunt downloaden en printen, om vervolgens je moeder mee te verassen! 

Het Moeders & Baby's programma


Het Moeders & Baby's programma redt levens

Dit programma brengt het verschil tussen leven en dood voor (zwangere) moeders en baby's. Cindy wordt op 14-jarige leeftijd uit huis gezet omdat ze ervoor kiest om geen abortus te plegen. Bekijk hoe het Child Survival programma haar en het leven van haar dochter een nieuwe toekomst biedt.

Deel deze video via: