Zo werkt Compassion Cadeaus


Kies
Kies

Je kiest één of meerdere cadeaus uit de shop

Geef
Geef

Maak ver weg een kind of gezin blij

Verras
Verras

Verras iemand dichtbij met de giftcard

Maak het nog leuker!


Je kunt het geven van een Compassion Cadeau nog leuker maken! Verras iemand in jouw omgeving met een giftcard waarop staat dat zijn of haar cadeau wordt gegeven aan iemand die dit nodig heeft. Zo verras je iemand dichtbij én ver weg!

Geef het bijvoorbeeld als cadeau voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerst, moederdag, vaderdag of zomaar. Bij het afrekenen zet je een boodschap in de digitale giftcard. Nadat je bestelling voltooid is, ontvang je van ons een PDF van de kaart. Druk deze af en geef deze als cadeau. Op de kaart staan je persoonlijke boodschap en het gekozen cadeau.

Natuurlijk kun je ook een Compassion Cadeau vragen voor allerlei gelegenheden, zoals je verjaardag, als kraamcadeau of voor een huwelijksfeest.

Wist je dat...


  • ... Compassion een ANBI is en je giften dus belastingaftrekbaar zijn? Je kunt dus een deel terugvragen bij je belastingaangifte.
  • ... jouw donatie naar een wereldwijd fonds gaat? Vanuit dat fonds geven we het door jou gekozen cadeau aan een kind, gezin of project in één van de landen waar Compassion werkt.
  • ... de giften niet direct naar jouw sponsorkind gaan? Ze worden besteed aan Compassion-projecten die sponsorkinderen in verschillende landen helpen.

Koop direct een cadeau


Naaimachine

Help een gezin om zelfvoorzienend te worden, door mee te betalen aan een naaimachine.

€ 25,00
Kippen

Help een arm gezin zelf inkomsten te genereren, door ze kippen te geven! De eieren leveren voor het hele gezin voedsel en inkomsten op.

€ 17,00
Koe

Koop samen met anderen een koe en geef deze aan een arm gezin. Zij kunnen de melk drinken én verkopen!

€ 85,00
Medisch pakket

Draag bij aan de gezondheid van kinderen. Geef inentingen en ziekenhuisbehandelingen.

€ 80,00

toon meer cadeaus