COVID-19 noodhulp cadeaus


Voedselpakket

Voor €45 kan een gezin van 5 personen een voedselpakket voor 2 weken krijgen, inclusief voedingssupplementen voor ondervoede kinderen.

€ 45,00
Hygiëne

Voor €75 kunnen drie gezinnen een essentiële hygiënekit voor 6 maanden krijgen. Ook krijgen ze voorlichting om besmetting tegen te gaan.

€ 75,00
Onderdak

Voor €90 kan een gezin bijvoorbeeld een maand de huur betalen, omdat ouders door de lockdown niet kunnen werken en dus geen inkomen hebben.

€ 90,00

Bekijk het complete cadeau overzicht

COVID-19 noodhulp

De gevolgen van het coronavirus en de lockdown zijn enorm in de 25 landen waar Compassion werkt. Meer dan ooit zijn we dankbaar voor de lokale kerken waarmee we samenwerken om kinderen te bevrijden uit armoede. Zij kennen als geen ander de nood van de gezinnen in de gemeenschap. Ze zijn dichtbij om hulp te bieden. Als wereldwijde kerk staan we om hen heen. Jouw gift draagt bij aan COVID-19 noodhulp waarmee we via de lokale kerk gezinnen kunnen voorzien van voeding, schoon water, medicatie, hygiënekits of andere dagelijkse benodigdheden.

De besteding van jouw gift
Hoe de coronacrisis zich ontwikkelt is onzeker. We besteden je gift altijd aan hulp die op dat moment het meest nodig is in de gezinnen die we ondersteunen. Je gift voor hygiëneproducten kan hierdoor bijvoorbeeld besteed worden aan voedsel of onderdak. Als de crisis zich zodanig ontwikkelt dat niet alle gelden nodig zijn voor COVID-noodhulp, besteden we je gift aan andere nood bij rampen wereldwijd.

Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen en de situatie in de veldlanden.